Feeds:
Posts
Comments

Posts Tagged ‘White people’

Hey Y’all!

I’m inspired by Jeff Foxworthy’s bit about rednecks. Here’s my take on hypocrites.

If you think private businesses can make their own rules (i.e., not making a cake for a gay couple) but then get angry that a business wants you to wear a mask, you might be a hypocrite.

If you think crossing the border illegally to provide for your family is wrong, but refusing government orders to close your business because you need to provide for your family is ok, you might be a hypocrite.

If you think a woman’s right to choose what happens with her body should be subject to government regulations, but you protest government regulations regarding your right to choose where you can go (i.e., shop), you might be a hypocrite.

If you are staunchly pro-life and want to see abortions criminalized but are ok with some elderly people dying as a consequence of jumpstarting the economy, you might be a hypocrite.

If you think Colin Kaepernick taking a knee in protest is inappropriate, but you protest government shelter-in-place orders, you might be a hypocrite.

If you wear a mask while protesting, you might be a hypocrite.

If you rail against government handouts but now are desperate to get your stimulus check and/or unemployment, you might be a hypocrite.

If it’s ok with you to have the government mail you a stimulus check (and passports and IDs) but not a ballot, you might be a hypocrite.

If you are trusting scientists about prescription drugs but not climate change, you might be a hypocrite.

If you love Trump calling people names but don’t like it when Pelosi does, you might be a hypocrite.

If you mourned nearly 3,000 people dying on 9/11 but not the 3,000+ dying every day from COVID-19, you might be a hypocrite.

If you didn’t think it was ok to allow the president to have a Supreme Court pick in an election year in 2016, but it’s ok in 2020, you might be a hypocrite.

If you didn’t believe Christine Blasey Ford but believe Tara Reade, you might be a hypocrite.

Similarly, if you believe Christine Blasey Ford but don’t believe Tara Reade, you might be a hypocrite (or maybe not).

If you made it to the end, great! Thanks for reading.

I’m really not trying to pick a fight. I’m just asking everyone to really consider actions/reactions — especially right now.

Kthxbyeeee,
Beth

Read Full Post »

Dear People in a Certain Facebook Group,

Thank you for bringing me joy during the Coronapocalypse. I am not a fan of Georgia Gov. Brian Kemp. It’s not his politics as much as it is that I think he might be a beer short of a six pack. He’s also shady as hell. (My blog = my opinion; you disagree = stop reading, or we can have a rational debate.)

I’m also not a fan of our president. He was fine on “Celebrity Apprentice.” He’s not fine as leader of the United States. It’s like a pervy drunk uncle is running the country. (Spoiler: I didn’t vote for him. You know, because of silly reasons, really: racism, misogyny, narcissism, etc.)

So imagine my surprise and GLEE when my two dislikes collided on this page, thanks to a new member. In his first HOUR of joining, he made his first post.

I HOWLED. And as I started scrolling through the comments, I started doing that smoker’s laugh I do when I’m really amused. That led to cry-laughing.



Yes, it is completely disrespectful (not like the target of these names has any respect for the office, but I get it).

Yes, I know that I objected when people on the right did this to Obama (seriously: no better name than “Obummer?”).

Yes, we should all behave more like responsible adults.

But DAMN if this isn’t funny to me.

So thank you for your existence.

Yours in shared contempt,
Beth

Read Full Post »

Hey Everybody!

Some days, the only thing keeping me going, joy-wise, is AITA on Reddit via Twitter.

Lingo to know:
AITA=Am I the Asshole?
OP=Original Poster
NTA=Not the Asshole
YTA=You’re the Asshole
TA=The Asshole (duh!)
ESH=Everyone Sucks Here
NAH=No Assholes Here
INFO=Not Enough Information

I go for the posts and stay for the comments. (Hats off to @WholeManDispose EVERY TIME!)

Anyway, let’s play a Coronacation game.

Here’s a multiple-choice quiz based on recent submissions. One rule: Make your guesses before checking out the feed. Answers below.

1. An OP complained about his wife sticking her hands down her pants at the dinner table. What was she doing?
A. Fixing her underwear.
B. Trying to be sexy.
C. Checking to see if it was her time of the month.

2. Are any of these appropriate at the dinner table?
A. Yes, OP is TA.
B. No, OP is NTA.

3. In a post just two days later, a different OP complained about his girlfriend bleeding all over their sheets during her time of the month. Why did this happen?
A. She didn’t realize she could still have periods.
B. He refused to buy her sanitary products at the store.
C. She didn’t feel like getting up to get a pad.

4. An OP complained about her husband refusing to name their soon-to-be-born son a family name (first-born son tradition for more than 100 years) so she wouldn’t be disinherited. What was the name?
A. Adolph
B. Gaylord
C. Stacey

5. In No. 4, the community determined what?
A. OP is TA and will scar her child for life.
B. OP is NTA and family traditions are important. Also, money.
C. ESH.

6. There is a follow-up post to No. 4 from the OP regarding the impending divorce.*
A. True
B. False

7. An OP, a nurse who leaves the house to work, complained that her husband, a lawyer who works from home, didn’t help her 8-year-old son find his dog while she was at work. What was he doing?
A. Cheating on her.
B. Taking care of their six-month-old daughter.
C. Playing Xbox.

8. An OP is mad that his girlfriend didn’t do what during the pandemic?
A. Organize her bedroom just like his.
B. Text him back after he texted her 31 times.
C. Come live with him instead of her parents.

9. An OP asked if he is TA for secretly getting a paternity test on his son. Why?
A. OP is white and his wife is black. His son is darker than his daughter.
B. OP thinks his wife cheated on him.
C. OP had a vasectomy, so therefore knows B.

10. An OP wants to know if she is TA for telling her stepdaughter not to switch out the food for OP’s cat, Mango, for what?
A. Human food.
B. Generic dry cat food.
C. A vegan diet.

Bonus point!
11. An OP is bewildered that the community determined that he is TA for what behavior?
A. Trashing his son and daughter-in-law on Facebook for lying about going to the in-laws’ house for Mother’s Day.
B. Being such a jerk that his son felt he had to lie about his whereabouts.
C. Doubling down on his actions in the post after the community weighed in.
D. All of the above

 

Answers:
1-C
2-B
3-C
4-B
5-A
6-A
7-C
8-A
9-A
10-C
11-D

* An update to the update: OP now claims it was all made up. Eh. Who cares? We’re all bored.
 

 

Read Full Post »

Dear Gov. Kemp:

Can I call you Brian? What about Ronald ’cause YOU’RE A CLOWN.

Right. I’m not a comedian. Got it.

Look, I understand that I’m not running the state (not that you really are either, with any success, in my opinion). I understand that you are trying to balance pressure from a variety of sources. I understand that you can’t please everyone.

But dude, the CDC is — as we say in the South — just down the road a piece.

I’m not a scientist (in this case, being a communications researcher doesn’t count), so I will believe those who are. And you can’t swing a cat without hitting one at the CDC. So I’m guessing NO ONE was surprised at this headline after you “reopened” Georgia last week.

Even Trump criticized you. Trump! That’s a surprise.

And you’re doubling down. That’s not a surprise.

In my mind, your actions led to this:

That’s from last weekend, Gov. That’s a flock of people who don’t care about social distancing. Many of them were out to watch the Blue Angels’ tribute to health workers.

Um.

  1. If you don’t want people to gather, don’t stage this event!
  2. That flyover cost taxpayer money that I — a taxpayer — would prefer benefit small businesses.

I’m not blaming you for the Saturday event. I am blaming you for letting people think the fight against Coronavirus is over. It’s clearly not.

I mean, I guess I should be happy that I’m in Atlanta, instead of cities such as Chicago, Los Angeles, Sacramento, Lansing and Raleigh where people are protesting stay-at-home orders, claiming it is an overreaction. Of course, they are doing this WHILE WEARING MASKS.

 🙄

Listen, I’ve been trying really hard not to write about politics here. (In fact, it has been more than three years.) In these polarized times, any criticism of a Republican brings on name calling of the “libtard” and “snowflake” variety (among other names not suitable for a family blog). I’m technically an independent voter. I do, in fact, think for myself when I vote, instead of voting along party lines. But, full disclosure, I didn’t vote for you because I think you are kinda dumb, just like the masked protesters.

Sorry. Not sorry.

You know what Forrest Gump’s mama always said.

You can fix that by listening to people who know more about a subject than you do.

I know you want Georgia to be No. 1 in something.

Can it just not be cases of COVID-19 and deaths?

Thanks for your consideration,
Beth, a registered voter who has a valid ID and votes in every election

Read Full Post »

Dear Readers,

As summer gets closer, and we are all still on our forced Coronacation, those summer plans are on shaky ground. One casualty is the annual Download Festival in Leicestershire, England. Americans: Think metal Coachella or Lollapalooza (which are surprisingly still on as of today).

Here’s a post from Tara to help you recreate the experience while in isolation. (It reminds me a little of my low-rent spa suggestion.)

See you soon! (Maybe. With any luck.)
Beth

Oh those innocent days when we could wear other people like clothing and gaze lovingly into the eyes of our metal idols.

How to have a Download Festival experience during the Coronacalypse
By Tara W.

For those of you gutted (Note from Beth for Americans: That means devastated) by the cancellation of Download Festival this year let me try to help you recreate it from the comfort of your home.

  1. Drive to the furthest part of your village/town/city, and park your car.
  2. Walk back to your house.
  3. Put your tent up in your garden/lounge (Note from Beth for Americans: Living room). It’s best to use a pop-up tent if you are putting it in your lounge.
  4. If you have an additional tent, put it up right in front of the doorway of the tent you intend to sleep in.
  5. Scatter the area around your tent with empty cigarette packets/bottles/crisp packets (Note from Beth for Americans: Crisps are potato chips).
  6. Crap and piss in a bucket to give to you the correct aroma. Do NOT clean the bucket.
  7. Play some great and some not-so-great rock/metal tunes.
  8. Make burgers or grass wraps (for the vegetarians), and charge yourself at least £8 (Note from Beth to Americans: That’s $9.88 in today’s money).
  9. Pour yourself a pint/short of your favourite beverage, making sure you charge yourself at least £5 (Note from Beth to Americans: A short is liquor — like a shot — and that’s $6.17). Put said beverage in the microwave for eight seconds to get it to the right temperature, and put a bit of grass in it.
  10. When you have finished your weekend, go and collect your car.

I hope this helps! 😉🤘

Read Full Post »

Dear Fred,

Thanks for tagging me in the “10 albums” challenge on Facebook. I don’t trust myself to remember to go on Facebook every day to post an album, so I’m going to just do it all at once here. And I’m going to break the rules again by adding commentary. I’m also adding parameters.

The following are the important albums of my “formative years.”

1. Shaun Cassidy, “Shaun Cassidy.” Shaun was my first celebrity crush. The garbage man was my first crush, according to my bemused mother. My mother made the mistake of telling me that Shaun was performing in Atlanta but that I was too young to go. I wept so hard my album (yes, I still have it) has watermarks from my extensive tears. Side story: I was singing “Da Doo Ron Ron” when I flipped over the handlebars of my bike and knocked out my front tooth.

2. Donny Osmond, “Donny Osmond Superstar.” My mother, God rest her soul, did not learn her lesson with Shaun. Once again, she told me he was performing in Atlanta, and, once again, I was deemed too young to go. Again, I wept. The cardboard album cover bears witness.

3. The Monkees, “The Monkees.” I watched the TV show in repeats on one of the three channels we got. Micky was my favorite, and we were supposed to get married. Perhaps he is the reason I have such a penchant for the rhythm section.

 

4. Duran Duran, “Girls on Film.” Getting cable — specifically MTV — changed my life. This began my habit of jonesing for Brits.

5. Adam Ant, “Friend or Foe.” Adam broke from his Ants to make the album that made him a household name. Though we recently broke up, I wish him well.

6. The Romantics, “In Heat.” I was in heaven when The Romantics toured with Adam as the opening act. This album also brought about one of my most painful memories. All my guy friends were into Rush and AC/DC. I suggested they listen to this, and gave one of them a cassette. A few days later, I got the cassette back — the innards in a pile on my desk. My “friends” were looking at me slyly to see my reaction. I felt my face begin to burn, and I left the classroom so they wouldn’t get the satisfaction of seeing me cry. These fellows have grown into lovely people, but I can’t erase this memory.

7. Van Halen, “1984.” Van Halen is only Van Halen if David Lee Roth is singing. Fight me. (I’ll DM you a Zoom link.)

8. Living Colour, “Vivid.” This was the first CD I bought. I played it and XTC’s “Oranges & Lemons” over and over on my five-disc CD player.

9. The Replacements, “Pleased to Meet Me.” The Placemats joined Sonic Youth, Soul Asylum, Hüsker Dü, Butthole Surfers, Love Tractor, Dead Kennedys, Big Audio Dynamite, Black Flag and the Pixies on heavy rotation during this period. That reminds me …

10. The Pixies, “Doolittle.” I recently saw them in concert. Still amazing. I do miss Kim Deal, though.

There you have it, Fred: My walk down memory lane.

Thanks for the prompt!
Beth

 

Read Full Post »

Y’all:

I’m losing it.

I’m losing my mind.

I don’t know what day it is. Most of the time I can’t remember what month it is.

I used the wrong version of your/you’re in a text. I corrected myself before sending, but still.

It’s that bad.

I’ve finished Netflix. All of it.

I don’t want to watch TV anymore.

I don’t want to read.

I don’t want to cook; I’ve made enough food to feed everyone within a five-mile radius.

Now I’m setting goals that seem unusual even for me.

Look:

  • Finish my Greatest Boy Band Songs Ever playlist.
  • Make sure it features no more than two songs per band and is in chronological order by band.
  • Learn the choreography to “Bye Bye Bye.”
  • Wonder what happened to Color Me Badd.
  • Do some actual research and discover some shocking behavior on the part of the worse-for-wear Bryan K. Abrams.
  • Google the zodiac sign for Micky Dolenz. (He’s a Pisces. Of course.)
  • Make an exception to Point 2 for One Direction because Harry Styles.
  • Write a fan letter to Harry Styles.
  • Cut off some of my hair to send to Harry Styles.
  • Consider therapy to identify why I would do either of the two things above.
  • Consider therapy to identify why I would do any of the things on this list, really.
MmmHMMM. Call me, Harry.

Dear GOD. Who am I?

Send help.

Sincerely,
Beth, owner of a jello mind

Read Full Post »

Older Posts »