Feeds:
Posts
Comments

Posts Tagged ‘Reddit’

Hey Everybody!

Some days, the only thing keeping me going, joy-wise, is AITA on Reddit via Twitter.

Lingo to know:
AITA=Am I the Asshole?
OP=Original Poster
NTA=Not the Asshole
YTA=You’re the Asshole
TA=The Asshole (duh!)
ESH=Everyone Sucks Here
NAH=No Assholes Here
INFO=Not Enough Information

I go for the posts and stay for the comments. (Hats off to @WholeManDispose EVERY TIME!)

Anyway, let’s play a Coronacation game.

Here’s a multiple-choice quiz based on recent submissions. One rule: Make your guesses before checking out the feed. Answers below.

1. An OP complained about his wife sticking her hands down her pants at the dinner table. What was she doing?
A. Fixing her underwear.
B. Trying to be sexy.
C. Checking to see if it was her time of the month.

2. Are any of these appropriate at the dinner table?
A. Yes, OP is TA.
B. No, OP is NTA.

3. In a post just two days later, a different OP complained about his girlfriend bleeding all over their sheets during her time of the month. Why did this happen?
A. She didn’t realize she could still have periods.
B. He refused to buy her sanitary products at the store.
C. She didn’t feel like getting up to get a pad.

4. An OP complained about her husband refusing to name their soon-to-be-born son a family name (first-born son tradition for more than 100 years) so she wouldn’t be disinherited. What was the name?
A. Adolph
B. Gaylord
C. Stacey

5. In No. 4, the community determined what?
A. OP is TA and will scar her child for life.
B. OP is NTA and family traditions are important. Also, money.
C. ESH.

6. There is a follow-up post to No. 4 from the OP regarding the impending divorce.*
A. True
B. False

7. An OP, a nurse who leaves the house to work, complained that her husband, a lawyer who works from home, didn’t help her 8-year-old son find his dog while she was at work. What was he doing?
A. Cheating on her.
B. Taking care of their six-month-old daughter.
C. Playing Xbox.

8. An OP is mad that his girlfriend didn’t do what during the pandemic?
A. Organize her bedroom just like his.
B. Text him back after he texted her 31 times.
C. Come live with him instead of her parents.

9. An OP asked if he is TA for secretly getting a paternity test on his son. Why?
A. OP is white and his wife is black. His son is darker than his daughter.
B. OP thinks his wife cheated on him.
C. OP had a vasectomy, so therefore knows B.

10. An OP wants to know if she is TA for telling her stepdaughter not to switch out the food for OP’s cat, Mango, for what?
A. Human food.
B. Generic dry cat food.
C. A vegan diet.

Bonus point!
11. An OP is bewildered that the community determined that he is TA for what behavior?
A. Trashing his son and daughter-in-law on Facebook for lying about going to the in-laws’ house for Mother’s Day.
B. Being such a jerk that his son felt he had to lie about his whereabouts.
C. Doubling down on his actions in the post after the community weighed in.
D. All of the above

 

Answers:
1-C
2-B
3-C
4-B
5-A
6-A
7-C
8-A
9-A
10-C
11-D

* An update to the update: OP now claims it was all made up. Eh. Who cares? We’re all bored.
 

 

Read Full Post »

Dear Godless Redditors,

Thank you so much for reading my post about same-sex marriage. Before last Tuesday, I didn’t even believe you existed.

After a friend of mine submitted a link to my work to your group on Reddit, you visited the post in droves.

I posted that item Monday night. Before I went to bed, 80 people had read it. I slept the sleep of the simply dead and nothing more.

The next morning, an additional 100 or so had read the post. That afternoon when I checked the stats (I can be obsessive), I nearly soiled myself in shock when I saw the count was up to 1,300.

My best day prior to this had been 316 readers. It was the day the chicken died.

But thanks to you, Tuesday, May 15, became a hallmark day for me.

I am concerned, though, that some of you may not have gotten the joke. (BonoAnnie, I’m looking at you. Russell, we’ve already talked.)

It’s OK, though. I still enthusiastically welcome all of you as readers. I do want you to know, however, that I don’t usually mock the Bible. Instead, I assault people who mangle the English language. Or I write about rednecks. Or parasites. Or parasitic rednecks with grammar issues. (Not really, but it could happen.)

I just want you to know what you are getting. I know how you appreciate knowledge.

Also, I don’t usually write letters. But have faith, ye of no faith: Using this convention is going to help me stave off my persistent writer’s block.

I hope you will keep reading.

Yours in secularism,
Beth

Read Full Post »