Feeds:
Posts
Comments

Posts Tagged ‘Bright ideas’

Hey Everybody!

Some days, the only thing keeping me going, joy-wise, is AITA on Reddit via Twitter.

Lingo to know:
AITA=Am I the Asshole?
OP=Original Poster
NTA=Not the Asshole
YTA=You’re the Asshole
TA=The Asshole (duh!)
ESH=Everyone Sucks Here
NAH=No Assholes Here
INFO=Not Enough Information

I go for the posts and stay for the comments. (Hats off to @WholeManDispose EVERY TIME!)

Anyway, let’s play a Coronacation game.

Here’s a multiple-choice quiz based on recent submissions. One rule: Make your guesses before checking out the feed. Answers below.

1. An OP complained about his wife sticking her hands down her pants at the dinner table. What was she doing?
A. Fixing her underwear.
B. Trying to be sexy.
C. Checking to see if it was her time of the month.

2. Are any of these appropriate at the dinner table?
A. Yes, OP is TA.
B. No, OP is NTA.

3. In a post just two days later, a different OP complained about his girlfriend bleeding all over their sheets during her time of the month. Why did this happen?
A. She didn’t realize she could still have periods.
B. He refused to buy her sanitary products at the store.
C. She didn’t feel like getting up to get a pad.

4. An OP complained about her husband refusing to name their soon-to-be-born son a family name (first-born son tradition for more than 100 years) so she wouldn’t be disinherited. What was the name?
A. Adolph
B. Gaylord
C. Stacey

5. In No. 4, the community determined what?
A. OP is TA and will scar her child for life.
B. OP is NTA and family traditions are important. Also, money.
C. ESH.

6. There is a follow-up post to No. 4 from the OP regarding the impending divorce.*
A. True
B. False

7. An OP, a nurse who leaves the house to work, complained that her husband, a lawyer who works from home, didn’t help her 8-year-old son find his dog while she was at work. What was he doing?
A. Cheating on her.
B. Taking care of their six-month-old daughter.
C. Playing Xbox.

8. An OP is mad that his girlfriend didn’t do what during the pandemic?
A. Organize her bedroom just like his.
B. Text him back after he texted her 31 times.
C. Come live with him instead of her parents.

9. An OP asked if he is TA for secretly getting a paternity test on his son. Why?
A. OP is white and his wife is black. His son is darker than his daughter.
B. OP thinks his wife cheated on him.
C. OP had a vasectomy, so therefore knows B.

10. An OP wants to know if she is TA for telling her stepdaughter not to switch out the food for OP’s cat, Mango, for what?
A. Human food.
B. Generic dry cat food.
C. A vegan diet.

Bonus point!
11. An OP is bewildered that the community determined that he is TA for what behavior?
A. Trashing his son and daughter-in-law on Facebook for lying about going to the in-laws’ house for Mother’s Day.
B. Being such a jerk that his son felt he had to lie about his whereabouts.
C. Doubling down on his actions in the post after the community weighed in.
D. All of the above

 

Answers:
1-C
2-B
3-C
4-B
5-A
6-A
7-C
8-A
9-A
10-C
11-D

* An update to the update: OP now claims it was all made up. Eh. Who cares? We’re all bored.
 

 

Read Full Post »

Dear Boys of Mine (all three),

Thank you for making this Mother’s Day the best ever. For real.

You know last year I wasn’t happy at all. It was not because you didn’t do the “right” thing. It was because you didn’t do anything on the day at all.

But this year, you made it right, and then some.

First, breakfast in bed with a side of “Hoarders” on the TV (you know how I feel about that show).

Then a treasure hunt with gifts, including my new food obsession: Flamin’ hot popcorn. (No surprise there, I’m sure.)

The hunt culminated in a homemade movie that made me cry. Twice.

Finally? Lunch based on a tomato soup commercial I saw yesterday. (You know the one: It features grilled cheese.)

So thank you for making me feel loved.

I love you too.
Mama

Read Full Post »

Dear Royal Caribbean,

The travel industry has been hit hard. I don’t have to tell you that, as cruise companies such as yourself have experienced catastrophic losses.

So I would think you would be upping your customer service game.

I’d be wrong. Clearly.

You still suck.

After the first time we traveled with you, I vowed it would be the last.

But sometimes you have to go along with the group, and my group decided to give you another go.

We were supposed to go in June, but PANDEMIC. So we got a credit toward a future cruise.

On Tuesday, the group bat signal went up that it was TIME TO BOOK said cruise.

It is fairly easy to book a cruise (i.e., spend money) on your site.

You know what is not easy to do? ANYTHING ELSE.

  • Link reservations with the others in the group? No. I have to call.
  • See my credit? Nope. Call.
  • Use my credit? Hell no. Call.

Sigh.

So I called, and got the very snippy Miguel. Here’s how part of the conversation went down:

Me: I’d like to use the credit from my cancelled cruise.
Miguel: I see that you spoke to a representative March 9 and were promised a credit.
Me: Yes.
Miguel: You want to use that credit toward the cruise you just booked.
Me: Yes.
Miguel: That credit has not been processed yet.
Me: Not processed? It’s been two months.
Miguel: Yes. I see that you called March 9. May I put you on a brief hold?
(Brief hold commences. Miguel returns.)
Miguel: You will receive an email next week with a confirmation code for the credit. You will then need to call back to ask to have the credit applied.
Me: So let me get this straight: I had to call to cancel to get a credit. Then call to get the credit processed. Then I have to CALL once I receive an EMAIL that my credit is ready so that I can have my credit applied.
Miguel: Yes.
Me: You know that’s insane, right?
Miguel (at his snippy summit): This is our process.

The next step is to link reservations so that we can all sit together at dinner. Miguel is aghast that I would want something else from him. He informs me that both Sophia and Petra have to put in their reservation notes that they want to link with me, and I have to do the same.

MY GOD.

I text both Sophia and Petra about this situation. We are the ones in our families who HANDLE THINGS. So we are handling things like the Tracy Flicks we are. All three of us are on the phone independently with you, Royal Caribbean. It is NO WONDER the wait time to speak to a representative is so long.

Sophia goes FULL KAREN and asks to speak to a manager. I’m so glad she did.

Sophia’s method was so effective that I actually got a confirmation from her, Sophia, via text. Not from you, RC.

Ignore my dark humor. It’s how I cope.

Unbelievable.

So. We will see you in December, COVID willing. But I know I’ll be on the phone with you sooner.

And you know how much I love talking on the phone (sarcasm alert).

Hoping you see my point,
Beth

Read Full Post »

Dear ‘Rona:

One of the things you have forced us all to do is to spend more time with the people in our house — for better or worse. I like to look on the bright side, so I’m trying to focus on the things I’ve enjoyed.

1. Playing board games with the family. Even the arguments have been fun.

We played Payday. The miser (aka Gideon) climbed to the top of the paper-money ladder.

Dominic played Monopoly for the first time and landed on Park Place his first trip around the board. Then he rolled snake eyes. Before long I was out on a corner with a cardboard sign (virtually, of course).

2. Playing video games with the family.

Mortal Kombat 10 doesn’t have Sindel? I’m out.

3. Playing games with friends via Houseparty.

This is (supposedly) a jaguar. Look: I know. Take it up with Royce. He drew it.

4. Harassing Dominic regularly.

“Lord, MAN! Please sit up straight. You are KILLING me.”

“Stop guzzling the orange juice. And shut the refrigerator door!”

5. Watching trashy reality shows with Gideon. (He’s my regular TV buddy.)

I like Jersey Shore Family Vacation this time of yee-ah!

6. Recreating trashy reality shows in the privacy of our own home.

Eddie set up “Love is Blind” in the garage as a fun treat for me.

7. Taking a road trip with Gideon, as he also is going crazy.

We went to Athens to visit the tree that owns itself. That’s right.

Look how happy we are to be outside!

8. Riding our bikes to the store.

My thighs were BURNING. That’s why we are walking the bikes. Y’all: I miss my Biddy Boot Camp at the Y.

9. Having time to color hair if asked.

Gideon wanted red hair.

So he got red hair.

10. Being ecstatic when someone else shaves his.

Doesn’t he look great?

11. Obeying social distancing rules with friend-who-is-nearly-family Kalen.

We are both rule followers.

12. Taking up new hobbies.

Hand knitting with chunky blanket yarn!

Two different blankets, two different stitches. When I take on a hobby, I TAKE ON A HOBBY!

See! I’m trying to stay positive in these trying times you caused.

But I can’t remain optimistic forever.

So please go away.

Thanks!
Beth

Read Full Post »

Dear Readers,

As summer gets closer, and we are all still on our forced Coronacation, those summer plans are on shaky ground. One casualty is the annual Download Festival in Leicestershire, England. Americans: Think metal Coachella or Lollapalooza (which are surprisingly still on as of today).

Here’s a post from Tara to help you recreate the experience while in isolation. (It reminds me a little of my low-rent spa suggestion.)

See you soon! (Maybe. With any luck.)
Beth

Oh those innocent days when we could wear other people like clothing and gaze lovingly into the eyes of our metal idols.

How to have a Download Festival experience during the Coronacalypse
By Tara W.

For those of you gutted (Note from Beth for Americans: That means devastated) by the cancellation of Download Festival this year let me try to help you recreate it from the comfort of your home.

  1. Drive to the furthest part of your village/town/city, and park your car.
  2. Walk back to your house.
  3. Put your tent up in your garden/lounge (Note from Beth for Americans: Living room). It’s best to use a pop-up tent if you are putting it in your lounge.
  4. If you have an additional tent, put it up right in front of the doorway of the tent you intend to sleep in.
  5. Scatter the area around your tent with empty cigarette packets/bottles/crisp packets (Note from Beth for Americans: Crisps are potato chips).
  6. Crap and piss in a bucket to give to you the correct aroma. Do NOT clean the bucket.
  7. Play some great and some not-so-great rock/metal tunes.
  8. Make burgers or grass wraps (for the vegetarians), and charge yourself at least £8 (Note from Beth to Americans: That’s $9.88 in today’s money).
  9. Pour yourself a pint/short of your favourite beverage, making sure you charge yourself at least £5 (Note from Beth to Americans: A short is liquor — like a shot — and that’s $6.17). Put said beverage in the microwave for eight seconds to get it to the right temperature, and put a bit of grass in it.
  10. When you have finished your weekend, go and collect your car.

I hope this helps! 😉🤘

Read Full Post »

Dear Reckitt Benckiser:

I really wish I had Loefflered up and bought your stock before Coronavirus came calling.

But I never felt the need to bathe in Lysol before.

Look. Listen. You can’t be too careful.

I’ve created an airlock downstairs. Everything coming into the house gets wiped down or sprayed.

The mail too.

Everything.

Even people.

Dominic came in after work. (Yes, he has a job at Publix. No, I’m not thrilled he is going. He informed me he needs the money to hang out “wit da boys.” He means online via Doom.)

Me (from the couch): Did you spray yourself?
Him (sighing): Yes.
Me: Even your back?
(Sound of a little baby spray)

So we are going through plenty of your product. And there is a shortage. You are aware. We all are aware.

I’m waiting patiently, but my supply can’t last forever, even though it seems like this pandemic will.

Wishing you a speedy resupplying process.

Your sanitizing sentry,
Beth

 

Read Full Post »

Dear Aleen:

I don’t know but it’s SOMETHING, isn’t it?

I haven’t made banana bread in years, but I made some this week.

Why?

I don’t know. I guess I just had time.

Here’s a list of things I’ve made while in captivity:

1. The aforementioned banana bread. Sadly, without nuts. One of my cage mates ate all the walnuts and pecans we had and didn’t put them on the grocery list.

2. Black chickpea hummus with black garlic and preserved lemon. We are VERY FANCY in isolation.

Yes, it looks like poo. Trust me: It’s delicious.

3. Pasteles y arroz con gandules. Just like Abuela used to make.

4. Pernil. That takes four hours in the oven. Luckily, I have PLENTY of time.

5. Pork tamales. Labor intensive? Yes? Worth it? Also yes.

6. Red chili sauce for the above. You don’t like spicy things, you say? Good thing I didn’t invite you over.

7. Charro beans. Never made them, but I could have eaten the whole pot of them on my own.

8. Tapioca pudding. My mom used to make this all the time. I’ve never made it. I noticed a box of tapioca in the pantry. How did it get there? I don’t know. But Dominic is a huge fan, so I ended up making two batches.

9. Chicken Parmigiana. Again, something I’ve never made. It’s a wee bit of a pain. Would I make it again? Hell yes.

10. Gyoza. I learned from Miwa, the Gyoza Guru.

11. Many mixed drinks. Virtual happy hour begins at 5, y’all.

Chocolate chip cookies and Scotch eggs (to be consumed separately, of course) are on the agenda today.

I’m happy. Cage mates are happy. And I’m still holding steady at two points over ideal fighting weight.

So let’s have another helping of some pandemic comfort food.

Yours in culinary exploration,
Beth

Read Full Post »

Older Posts »