Feeds:
Posts
Comments

Hey Y’all!

I’m inspired by Jeff Foxworthy’s bit about rednecks. Here’s my take on hypocrites.

If you think private businesses can make their own rules (i.e., not making a cake for a gay couple) but then get angry that a business wants you to wear a mask, you might be a hypocrite.

If you think crossing the border illegally to provide for your family is wrong, but refusing government orders to close your business because you need to provide for your family is ok, you might be a hypocrite.

If you think a woman’s right to choose what happens with her body should be subject to government regulations, but you protest government regulations regarding your right to choose where you can go (i.e., shop), you might be a hypocrite.

If you are staunchly pro-life and want to see abortions criminalized but are ok with some elderly people dying as a consequence of jumpstarting the economy, you might be a hypocrite.

If you think Colin Kaepernick taking a knee in protest is inappropriate, but you protest government shelter-in-place orders, you might be a hypocrite.

If you wear a mask while protesting, you might be a hypocrite.

If you rail against government handouts but now are desperate to get your stimulus check and/or unemployment, you might be a hypocrite.

If it’s ok with you to have the government mail you a stimulus check (and passports and IDs) but not a ballot, you might be a hypocrite.

If you are trusting scientists about prescription drugs but not climate change, you might be a hypocrite.

If you love Trump calling people names but don’t like it when Pelosi does, you might be a hypocrite.

If you mourned nearly 3,000 people dying on 9/11 but not the 3,000+ dying every day from COVID-19, you might be a hypocrite.

If you didn’t think it was ok to allow the president to have a Supreme Court pick in an election year in 2016, but it’s ok in 2020, you might be a hypocrite.

If you didn’t believe Christine Blasey Ford but believe Tara Reade, you might be a hypocrite.

Similarly, if you believe Christine Blasey Ford but don’t believe Tara Reade, you might be a hypocrite (or maybe not).

If you made it to the end, great! Thanks for reading.

I’m really not trying to pick a fight. I’m just asking everyone to really consider actions/reactions — especially right now.

Kthxbyeeee,
Beth

Dear People in a Certain Facebook Group,

Thank you for bringing me joy during the Coronapocalypse. I am not a fan of Georgia Gov. Brian Kemp. It’s not his politics as much as it is that I think he might be a beer short of a six pack. He’s also shady as hell. (My blog = my opinion; you disagree = stop reading, or we can have a rational debate.)

I’m also not a fan of our president. He was fine on “Celebrity Apprentice.” He’s not fine as leader of the United States. It’s like a pervy drunk uncle is running the country. (Spoiler: I didn’t vote for him. You know, because of silly reasons, really: racism, misogyny, narcissism, etc.)

So imagine my surprise and GLEE when my two dislikes collided on this page, thanks to a new member. In his first HOUR of joining, he made his first post.

I HOWLED. And as I started scrolling through the comments, I started doing that smoker’s laugh I do when I’m really amused. That led to cry-laughing.



Yes, it is completely disrespectful (not like the target of these names has any respect for the office, but I get it).

Yes, I know that I objected when people on the right did this to Obama (seriously: no better name than “Obummer?”).

Yes, we should all behave more like responsible adults.

But DAMN if this isn’t funny to me.

So thank you for your existence.

Yours in shared contempt,
Beth

Dear Judging Community:

My son (15) has few responsibilities around the place he shares with me, his father and brother (13):

  1. Keep up with schoolwork.
  2. Take out the trash and recycling.
  3. Keep his room clean.

In return, we don’t harass him, and we give him an allowance.

As he is a 15-year-old boy, you can imagine he is not holding up his end of the bargain.

It’s No. 3 that’s really bothering me at the moment.

Y’all, look:

Those are clean clothes that have been on the floor for more than two weeks.

Well, they aren’t clean anymore, of course.

I know they WERE clean because I dried and folded them.

Lest you thing I regularly do his laundry, let me explain: He put his clothes in the wash, then “forgot” about them. I needed to do laundry, so I finished them up.

I see now I should have just put them in the trash.

We’ve had numerous arguments about this.

He says it’s his room, and he will clean it up when he’s ready.

I say it’s slovenly behavior, and he never should have let it get like this. But as he did, he should clean it up. Now.

So Community, AITA for expecting him to keep his room clean?

Before you answer, one more thing I need to tell you.

He asked for a few of my Oreos, then ate the entire package without a word to me. I found the empty package in the trash.

So. AITA?

Thanks for weighing in,
Beth

Hey Everybody!

Some days, the only thing keeping me going, joy-wise, is AITA on Reddit via Twitter.

Lingo to know:
AITA=Am I the Asshole?
OP=Original Poster
NTA=Not the Asshole
YTA=You’re the Asshole
TA=The Asshole (duh!)
ESH=Everyone Sucks Here
NAH=No Assholes Here
INFO=Not Enough Information

I go for the posts and stay for the comments. (Hats off to @WholeManDispose EVERY TIME!)

Anyway, let’s play a Coronacation game.

Here’s a multiple-choice quiz based on recent submissions. One rule: Make your guesses before checking out the feed. Answers below.

1. An OP complained about his wife sticking her hands down her pants at the dinner table. What was she doing?
A. Fixing her underwear.
B. Trying to be sexy.
C. Checking to see if it was her time of the month.

2. Are any of these appropriate at the dinner table?
A. Yes, OP is TA.
B. No, OP is NTA.

3. In a post just two days later, a different OP complained about his girlfriend bleeding all over their sheets during her time of the month. Why did this happen?
A. She didn’t realize she could still have periods.
B. He refused to buy her sanitary products at the store.
C. She didn’t feel like getting up to get a pad.

4. An OP complained about her husband refusing to name their soon-to-be-born son a family name (first-born son tradition for more than 100 years) so she wouldn’t be disinherited. What was the name?
A. Adolph
B. Gaylord
C. Stacey

5. In No. 4, the community determined what?
A. OP is TA and will scar her child for life.
B. OP is NTA and family traditions are important. Also, money.
C. ESH.

6. There is a follow-up post to No. 4 from the OP regarding the impending divorce.*
A. True
B. False

7. An OP, a nurse who leaves the house to work, complained that her husband, a lawyer who works from home, didn’t help her 8-year-old son find his dog while she was at work. What was he doing?
A. Cheating on her.
B. Taking care of their six-month-old daughter.
C. Playing Xbox.

8. An OP is mad that his girlfriend didn’t do what during the pandemic?
A. Organize her bedroom just like his.
B. Text him back after he texted her 31 times.
C. Come live with him instead of her parents.

9. An OP asked if he is TA for secretly getting a paternity test on his son. Why?
A. OP is white and his wife is black. His son is darker than his daughter.
B. OP thinks his wife cheated on him.
C. OP had a vasectomy, so therefore knows B.

10. An OP wants to know if she is TA for telling her stepdaughter not to switch out the food for OP’s cat, Mango, for what?
A. Human food.
B. Generic dry cat food.
C. A vegan diet.

Bonus point!
11. An OP is bewildered that the community determined that he is TA for what behavior?
A. Trashing his son and daughter-in-law on Facebook for lying about going to the in-laws’ house for Mother’s Day.
B. Being such a jerk that his son felt he had to lie about his whereabouts.
C. Doubling down on his actions in the post after the community weighed in.
D. All of the above

 

Answers:
1-C
2-B
3-C
4-B
5-A
6-A
7-C
8-A
9-A
10-C
11-D

* An update to the update: OP now claims it was all made up. Eh. Who cares? We’re all bored.
 

 

Dear Boys of Mine (all three),

Thank you for making this Mother’s Day the best ever. For real.

You know last year I wasn’t happy at all. It was not because you didn’t do the “right” thing. It was because you didn’t do anything on the day at all.

But this year, you made it right, and then some.

First, breakfast in bed with a side of “Hoarders” on the TV (you know how I feel about that show).

Then a treasure hunt with gifts, including my new food obsession: Flamin’ hot popcorn. (No surprise there, I’m sure.)

The hunt culminated in a homemade movie that made me cry. Twice.

Finally? Lunch based on a tomato soup commercial I saw yesterday. (You know the one: It features grilled cheese.)

So thank you for making me feel loved.

I love you too.
Mama

Dear Royal Caribbean,

The travel industry has been hit hard. I don’t have to tell you that, as cruise companies such as yourself have experienced catastrophic losses.

So I would think you would be upping your customer service game.

I’d be wrong. Clearly.

You still suck.

After the first time we traveled with you, I vowed it would be the last.

But sometimes you have to go along with the group, and my group decided to give you another go.

We were supposed to go in June, but PANDEMIC. So we got a credit toward a future cruise.

On Tuesday, the group bat signal went up that it was TIME TO BOOK said cruise.

It is fairly easy to book a cruise (i.e., spend money) on your site.

You know what is not easy to do? ANYTHING ELSE.

  • Link reservations with the others in the group? No. I have to call.
  • See my credit? Nope. Call.
  • Use my credit? Hell no. Call.

Sigh.

So I called, and got the very snippy Miguel. Here’s how part of the conversation went down:

Me: I’d like to use the credit from my cancelled cruise.
Miguel: I see that you spoke to a representative March 9 and were promised a credit.
Me: Yes.
Miguel: You want to use that credit toward the cruise you just booked.
Me: Yes.
Miguel: That credit has not been processed yet.
Me: Not processed? It’s been two months.
Miguel: Yes. I see that you called March 9. May I put you on a brief hold?
(Brief hold commences. Miguel returns.)
Miguel: You will receive an email next week with a confirmation code for the credit. You will then need to call back to ask to have the credit applied.
Me: So let me get this straight: I had to call to cancel to get a credit. Then call to get the credit processed. Then I have to CALL once I receive an EMAIL that my credit is ready so that I can have my credit applied.
Miguel: Yes.
Me: You know that’s insane, right?
Miguel (at his snippy summit): This is our process.

The next step is to link reservations so that we can all sit together at dinner. Miguel is aghast that I would want something else from him. He informs me that both Sophia and Petra have to put in their reservation notes that they want to link with me, and I have to do the same.

MY GOD.

I text both Sophia and Petra about this situation. We are the ones in our families who HANDLE THINGS. So we are handling things like the Tracy Flicks we are. All three of us are on the phone independently with you, Royal Caribbean. It is NO WONDER the wait time to speak to a representative is so long.

Sophia goes FULL KAREN and asks to speak to a manager. I’m so glad she did.

Sophia’s method was so effective that I actually got a confirmation from her, Sophia, via text. Not from you, RC.

Ignore my dark humor. It’s how I cope.

Unbelievable.

So. We will see you in December, COVID willing. But I know I’ll be on the phone with you sooner.

And you know how much I love talking on the phone (sarcasm alert).

Hoping you see my point,
Beth

Dear Gov. Kemp:

Can I call you Brian? What about Ronald ’cause YOU’RE A CLOWN.

Right. I’m not a comedian. Got it.

Look, I understand that I’m not running the state (not that you really are either, with any success, in my opinion). I understand that you are trying to balance pressure from a variety of sources. I understand that you can’t please everyone.

But dude, the CDC is — as we say in the South — just down the road a piece.

I’m not a scientist (in this case, being a communications researcher doesn’t count), so I will believe those who are. And you can’t swing a cat without hitting one at the CDC. So I’m guessing NO ONE was surprised at this headline after you “reopened” Georgia last week.

Even Trump criticized you. Trump! That’s a surprise.

And you’re doubling down. That’s not a surprise.

In my mind, your actions led to this:

That’s from last weekend, Gov. That’s a flock of people who don’t care about social distancing. Many of them were out to watch the Blue Angels’ tribute to health workers.

Um.

  1. If you don’t want people to gather, don’t stage this event!
  2. That flyover cost taxpayer money that I — a taxpayer — would prefer benefit small businesses.

I’m not blaming you for the Saturday event. I am blaming you for letting people think the fight against Coronavirus is over. It’s clearly not.

I mean, I guess I should be happy that I’m in Atlanta, instead of cities such as Chicago, Los Angeles, Sacramento, Lansing and Raleigh where people are protesting stay-at-home orders, claiming it is an overreaction. Of course, they are doing this WHILE WEARING MASKS.

 🙄

Listen, I’ve been trying really hard not to write about politics here. (In fact, it has been more than three years.) In these polarized times, any criticism of a Republican brings on name calling of the “libtard” and “snowflake” variety (among other names not suitable for a family blog). I’m technically an independent voter. I do, in fact, think for myself when I vote, instead of voting along party lines. But, full disclosure, I didn’t vote for you because I think you are kinda dumb, just like the masked protesters.

Sorry. Not sorry.

You know what Forrest Gump’s mama always said.

You can fix that by listening to people who know more about a subject than you do.

I know you want Georgia to be No. 1 in something.

Can it just not be cases of COVID-19 and deaths?

Thanks for your consideration,
Beth, a registered voter who has a valid ID and votes in every election